EuroSkills 2018 ICT Specialists nemzeti válogatóverseny

Február 5-ig meghosszabbított határidő mindkét versenynél!

2012-ben Belgiumban három magyar fiatalember a dobogó legmagasabb fokára állhatott a szakmák Európa bajnokságán. Két évvel később Lille-ben egy új összetételű magyar csapat megismételte a bravúrt. Alig pár hete Vajgel Viktória és Tóth Bence hajszállal lemaradva az aranyéremről lett második Göteborgban. 2018 különleges év lesz, hiszen ekkor Budapest rendezi meg az EuroSkills versenyt. Legyél Te is tagja a csapatnak, aki ismét Európa fölé magasodik!

HTTP Alapítvány és szakmai partnerei útjára indítják a válogatóversenyt, melynek során kiderül, hogy kik képviselhetik Magyarországot az EuroSkills 2018 Budapest versenyen a vállalati rendszerüzemeltető kategóriában. A korábbiakban a válogatóban csapatok vetélkedtek, de ezúttal egyéni megmérettetésre hívunk benneteket. A legjobbak közül fogjuk majd kiválasztani azt a két fiatal informatikust, akik megmérkőznek majd Európa többi csapatával.

Fontosnak tartjuk, hogy tapasztalatszerzési célból a fiatalabbak is részt vehessenek a versenyeinken. Az informatikai szakgimnáziumban tanuló 11-es és 12-es tanulók számára Skills Junior néven szervezünk megmérettetést a EuroSkills válogatval párhuzamosan.

További információk a Skills Junior 2017 versenyről...

További információk a EuroSkills 2018 válogatóversenyről...

 

 

GÖTEBORG 2016 - EZÜSTÉREM


 2016-os svédországi ezüstéremet Vajgel Viktória és Tóth Bence nyerte. A csapatban Viki a Windows‑os, Bence a hálózati szakember volt, a Linux‑feladatokat közösen oldották meg.

SÃO PAULO 2015 - EZÜSTÉREM


Csongrádi Dávid lett a brazíliai világverseny második helyezettje. A világverseny egyéni verseny: a versenyzőnek mindhárom szakterületen otthon kell lennie.

SPA-FRANCORCHAMPS 2012 - ARANYÉREM


Első európa-bajnokaink Belgiumban álltak a dobogó tetején. A tagok: Csőke János (Linux), Kreszán Kristóf Dárius (Windows), Zeke Sándor (hálózati eszközök).

 

Kapcsolat

HTTP Alapítvány
1123 Budapest
Csörsz utca 45.

E-mail: es2018@netskills.hu
Telefon: 1-225-4600

 

A WorldSkills és EuroSkills
versenyek hivatalos szakmai
szponzora a
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
megbízásából a

 

Copyright © 2017, HTTP Alapítvány