Web Development

A Skills IT konzorcium  - együttműködésben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával – 2019. január és március között rendezi a EuroSkills Graz 2020 verseny hazai válogatóját a Web Development kategóriában. 

Jelentkezési feltétel:

  • Olyan fiatalok jelentkezhetnek a versenyre, akik 2019-ben még nem töltik be a 26. életévüket, vagyis akik 1995. január 1-jén vagy azt követően születettek.

A válogatóversenyen történő eredményes szerepléshez a jelentkezőnek az alábbi feladatok elvégzésére kell képesnek lennie:

  • egyszerűbb grafikai feladatok elvégzése tetszőlegesen választott szoftverrel (pl. Photoshop, GIMP)
  • egyszerűbb reszponzív weblapok tervezése és kivitelezése (HTML/CSS)
  • egyszerűbb frontend fejlesztési feladat JavaScript és/vagy JavaSrcipt könyvtárak/keretrendszerek (utóbbi ismerete és használata nem kötelező)
  • egyszerűbb szerveroldali feladatok programozása egyénileg választott programnyelv segítségével

A jelentkezők az első fordulóban maximum egy-két napos munkát igénybe vevő kliens oldali projektfeladatot kell elkészíteniük, elsősorban HTML/CSS és JavaScript felhasználásával. A legjobb 6 versenyző kap meghívást a február közepén sorra középdöntőre.

A háromfős döntőt  március 12. és 14. között rendezzük meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nagyszabású eseménye, a Szakma Sztár Fesztivál keretében. A hazai győztes megtiszteltetése, hogy Magyarországot képviselve megmérkőzhet a világ legjobbjaival.

Jelentkezési határidő: 2019. január 21.

 

 

Kapcsolat

HTTP Alapítvány
1123 Budapest
Csörsz utca 45.

E-mail:es2020@netskills.hu
Telefon: 1-225-4600

 

A WorldSkills és EuroSkills
versenyek hivatalos szakmai
szponzora a
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
megbízásából a

 

Copyright © 2019, HTTP Alapítvány