WorldSkills 2017 válogatóverseny

Web Design and Development

A HTTP Alapítvány - együttműködésben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával – 2017. március és április között rendezi a WorldSkills 2017 verseny hazai válogatóját a Web Design and Development kategóriában. 
 
Jelentkezési feltétel:
Olyan fiatalok jelentkezhetnek a versenyre, akik 2017-ben még nem töltik be a 23. életévüket vagyis akik 1995. január 1-jén vagy azt követően születettek.
 
 
 

 

IT Network Systems Administration

Nemrég szép sikernek örülhettünk a WorldSkills 2015 versenyen, hiszen a békéscsabai Csongrádi Dávid a fantasztikus második helyet szerezte meg São Pauloban az IT Network Systems Administration kategóriában. És máris küszöbön a következő megmérettetés. 2017. október 14. és 19. között 50 versenyszámban, 72 ország több mint 1000 fiatal szakembere méri össze tudását a mesés Abu Dhabiban, hogy eldöntsék ki a legjobb ápoló, villanyszerelő, vagy informatikus. Eljött az ideje a hazai válogatóversenynek, amelynek a tétje nem kisebb, minthogy ki fogja hazánkat 2017-ben képviselni az Abu Dhabi világversenyen. Ki lesz az, aki megpróbálhatja Dávid nagyszerű eredményét is túlszárnyalni, és megküzdhet a „sivatag bajnoka” címért. Az IT Network Systems Administration (informatikai hálózati rendszeradminisztrátor) versenyszám hazai gazdája, a HTTP Alapítvány együttműködésben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával várja azoknak a fiatal szakembereknek, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, szakközépiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat a „szakmák olimpiájának” is nevezett világbajnokságon 2017-ben.

 

Oldalak

 

Kapcsolat

HTTP Alapítvány
1123 Budapest
Csörsz utca 45.

E-mail: ws2017@netskills.hu
Telefon: 1-225-4600

 

A WorldSkills és EuroSkills
versenyek hivatalos szakmai
szponzora a
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
megbízásából a

 

Copyright © 2015, HTTP Alapítvány