Web Design and Development

A HTTP Alapítvány - együttműködésben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával – 2018. január és április között rendezi a WorldSkills Kazan 2019 verseny hazai válogatóját a Web Design and Development kategóriában.

Jelentkezési feltétel:

  • Olyan fiatalok jelentkezhetnek a versenyre, akik 2019-ben még nem töltik be a 23. életévüket, vagyis akik 1997. január 1-jén vagy azt követően születettek.

Az válogatóversenyen történő eredményes szerepléshez a jelentkezőnek az alábbi feladatok elvégzésére kell képesnek lennie:

  • egyszerűbb grafikai feladatok elvégzése tetszőlegesen választott szoftverrel (pl. Photoshop, GIMP)
  • egyszerűbb reszponzív weblapok tervezése és kivitelezése (HTML/CSS)
  • egyszerűbb frontend fejlesztési feladat JavaScript, jQuery és jQuery UI segítségével (utóbbi kettő használata nem kötelező)
  • egyszerűbb szerveroldali feladatok programozása egyénileg választott programnyelv segítségével

A jelentkezők az első fordulóban maximum egy-két napos munkát igénybe vevő kliens oldali projektfeladatot kell elkészíteniük, elsősorban HTML/CSS és JavaScript felhasználásával. A legjobb 6 versenyző kap meghívást a március 3-án sorra középdöntőre.

A háromfős döntőt 2018. április 23. és 25. között rendezzük meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nagyszabású eseménye, a Szakma Sztár Fesztivál keretében. A hazai győztes megtiszteltetése, hogy Magyarországot képviselve megmérkőzhet a világ legjobbjaival.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2018. január 28.

 

Kapcsolat

HTTP Alapítvány
1123 Budapest
Csörsz utca 45.

E-mail: ws2019@netskills.hu
Telefon: 1-225-4600

 

A WorldSkills és EuroSkills
versenyek hivatalos szakmai
szponzora a
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
megbízásából a

 

Copyright © 2018, HTTP Alapítvány